3D animatie
vastgoed

Loop door jouw vastgoedobject met
3D animaties.

3D animatie utiliteitsbouw

Voor de marketing van utiliteitsbouwprojecten kun je gebruik maken van een 3D animatie video. In deze video laat je gedetailleerd zien hoe het interieur en exterieur van een nieuw pand eruit komt te zien. Hiermee overtuig je jouw potentiële klanten van bijvoorbeeld de nieuwe sportschool die je hebt ontworpen. Je neemt de kopers mee door een realistische animatie van jouw vastgoed.

Het is soms lastig om een goede pre-constructie marketingcampagne voor utiliteitsbouw op te zetten. Een verbluffende 3D animatie van Renderbureau kan het verschil maken voor bijvoorbeeld de verkoop van een nieuw kantoor. De animatievideo brengt een nog niet bestaand pand echt tot leven. 

Zeker bij de utiliteitsbouw is het belangrijk aan te tonen hoe het er in de realiteit uit komt te zien. Je presenteert hiermee hoe bijvoorbeeld mensen aan het werk zijn in een geanimeerd kantoor, er wordt gezwommen in een zwembad of zelfs hoe de schappen zijn gevuld in een supermarkt. De 3D animaties van utiliteitsbouw door Renderbureau helpen jouw klanten het project te begrijpen.

3D animatie kantoor

Wanneer je een nieuw project voor een kantoorpand wilt verkopen kan dit een uitdaging vormen. Hoe wek je interesse op voor jouw fantastische nog niet bestaande kantoor? Je kan dit doen door een 3D visualisatie van het kantoor te laten maken. Een 3D visualisatie van het interieur en exterieur zorgt ervoor dat een ontwerp er realistisch uitziet. Waarbij een animatie video van een kantoor een unieke ervaring met zich mee brengt. 

Met een 3D animatie neem je de koper stap voor stap mee door het nieuwe kantoor. Zij kunnen daar bijvoorbeeld computerschermen, bureaus en werkende mensen inzien. Daarnaast kan er meeslepende muziek bij worden afgespeeld en kun je verschillende film elementen toevoegen. Ook kun je ervoor kiezen om zowel het exterieur als interieur te verwerken in de geanimeerde film. Hoe jij het ook voor je ziet, wij animeren het voor je.

3D animatie overige bouwprojecten

Naast kantoorpanden maken we bij Renderbureau ook prachtige 3D animaties van andere commerciële bouwprojecten. Dit kan van alles zijn, van kledingwinkel tot 5 sterren restaurant, wij maken een realistische animatie compleet. Verder maken we ook 3D animaties van de woningbouw, hiermee kun je bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen presenteren.

Een filmische ervaring

We zetten bij Renderbureau met onze animaties een filmische ervaring van een bouwproject neer. Je kunt bij een 3D animatie ervoor kiezen om een voice-over toe te voegen om bijvoorbeeld uit te leggen waarom ervoor is gekozen om de kleedkamers van het nieuwe zwembad in de hoek te plaatsen. Met jouw ideeën maken we samen een script. Daarnaast kun je er ook zelf voor kiezen om elementen zoals de voice-over, tekst, muziek, bedrijfslogo en/of de locatie toe te voegen. Samen maken we van jouw project een realistische ervaring die kopers helpen een juiste beslissing te maken.

Open gesprek
Hulp nodig?
Hoi! Ik ben Marius van Renderbureau. Hoe kan ik je helpen?