3D animatie
woningbouw

Loop door jouw woning
met 3D animaties.

3D animatie woning

Een 3D animatie van een woning is een digitale rondleiding door een nog niet bestaand huis. Hierbij krijg je met een geanimeerde video een gevoel bij het huis. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een huis van binnen te zien voordat je het koopt. 

Het is soms lastig om een potentiële klant te overtuigen om het huis te kopen. Met een 3D animatie kun je een realistische impressie creëren. Dit zorgt voor een gevoel bij de woning en zal ongetwijfeld helpen bij de keuze van een woningzoekende.

Op zoek naar een animatie van bijvoorbeeld een kantoor? Bekijk dan onze pagina over de 3D animatie utiliteitsbouw.

3D animatie nieuwbouw

Wanneer je een nieuwbouwproject wilt realiseren is het af en toe moeilijk om dit te verkopen. Het huis of pand bestaat namelijk nog niet. Met de 3D animaties van Renderbureau verkoop je jouw nieuwbouwwoning binnen no-time. 

De potentiële kopers worden met de animatie meegenomen door het nieuwbouwwoning. Zo krijgen ze elke kamer gedetailleerd te zien. Daarnaast kan er onder de 3D video muziek geplaatst worden om dat extra stukje emotie toe te voegen. 

Verder laten we naast het interieur ook zien in welke omgeving de huiskoper zal gaan wonen. Dit doen we door het schetsen van luchtfoto’s en contextuele site modellering, zo krijgt de potentiële koper een volledige ervaring van het nieuwbouwproject. 

Neem kopers mee in jouw verhaal

Om de meest verbluffende 3D animaties van een woning te maken vragen we om een aantal zaken. Je kunt zowel bouwtekeningen als een 3D model van het huis uploaden. 

Daarnaast vragen we je wat informatie over het script te geven. Denk hierbij aan ideeën die je hebt over het animatie-script, looproute van de camera, aanwezigheid van mensen en/of andere objecten. Op deze manier kunnen we een animatie maken die jouw verhaal het beste weergeeft.

Zoals eerder genoemd kijken we verder dan alleen het interieur van een woning of pand. We maken een 3D animatie waarbij je zelfs de atmosfeer kunt proeven. Hierbij hebben we onder andere condities van de omgeving nodig. Bijvoorbeeld de tijd van de dag, het weer, de opmaak van de achtergrond en de eventuele hoogte waar vanuit gefilmd wordt(voor renders buitenaf).

3D animatie huis compleet

Om de 3D animatie van een woning compleet te maken kunnen we naast achtergrondmuziek andere elementen toevoegen. Je kan ervoor kiezen om tekst in de 3D video te verwerken. Dit kun je gebruiken om bijvoorbeeld een titel bij je animatie te doen.

Naast de tekst verwerken wij ook jouw bedrijfslogo in de 3D animatie van het huis, mocht je dit willen. Jouw logo in de animatie zorgt net voor dat extra stukje vertrouwen. Bovendien is het goede marketing voor je bedrijf!

Om aan te geven waar jouw nieuwbouwproject wordt gerealiseerd kun je ook de locatie op de kaart laten toevoegen. Dit kunnen wij met een mooie animatie laten zien. Als de ligging van het huis of pand, veel te bieden heeft, kan de locatie op de kaart dat extra beetje overtuiging bieden.

Wanneer je de animatie video van de woning naar een nog hoger niveau wilt tillen kunnen we ook een voice-over maken. Hierbij kun je zelf een script aanleveren, we kunnen het ook voor je schrijven. Je kunt met een voice-over bij de 3D animatie wat meer vertellen over de ruimtes en hoe het tot stand is gekomen. Het zorgt voor iets meer diepgang bij het tonen van jouw woningbouwproject. 

Open gesprek
Hulp nodig?
Hoi! Ik ben Marius van Renderbureau. Hoe kan ik je helpen?