Hoe werkt het?

Ons proces

Hoe werkt het?

Hieronder staat ons proces stap voor stap uitgelegd. Zo weet je binnen enkele minuten goed hoe het allemaal werkt bij Renderbureau.

DIT IS HOE HET WERKT

Vraag je offerte aan

Stap 1 is om je offerte op te vragen via onze website. Dat doe je door al je eisen en wensen omtrent je project in te vullen in onze offerte tool. Wij bieden meerdere diensten aan waar je gebruik van kunt maken.
Klik hier om een supersnelle offerte aan te vragen.

Upload je bestanden

Om een visualisatie te kunnen maken, hebben we de technische tekeningen (.pdf), CAD-bestanden (.dwg) en/of 3D-bestanden (.rvt, .pln, .skp, .max) nodig van je project. Zonder deze stukken kunnen we niet beginnen, en kunnen wij jou niet voorzien van een offerte op maat! Het is daarom belangrijk dat je deze gereed hebt staan alvorens je een offerte opstelt. De stukken kun je gelijk uploaden tijdens het opstellen van je offerte.

Geef akkoord op je offerte

Wil je de offerte accorderen? Wij bieden jou de mogelijkheid om de offerte kosteloos en vrijblijvend te ontvangen op jouw mailadres. Zo kun je de offerte bewaren en op een later moment nog eens bekijken. In deze mail bieden wij jou de mogelijkheid om akkoord te geven op onze offerte en kun je de opdracht definitief bevestigen!

Aan de slag met jouw visualisatie

Na je akkoord gaan we aan de slag met ons project om deze binnen de gewenste levertijd op te leveren. In de offerte tool kun je aangeven welke type visualisaties je wilt afnemen en je eigen levertijd specificeren. Bij ieder project bieden wij de gelegenheid om kosteloos jouw opmerkingen en input op onze visualisaties te verwerken. Zo garanderen wij jouw ideale visualisatie!