Interieur
utiliteitsbouw

Om jouw vastgoed levensecht op de markt te brengen.

3D Utiliteitsbouw inrichten

Wanneer je een utiliteitsbouwproject wilt verkopen is belangrijk om dit zo visueel mogelijk te kunnen doen. Het kost namelijk wat meer moeite om een lege ruimte als restaurant of winkel te verkopen. Maar ook bij een volle ruimte waarin ongepast meubilair staat. 

Het juist inrichten van commerciële bouw in 3D geeft de potentiële koper inspiratie. Zo krijgen ze een beeld voor het zelf indelen van de ruimte. 

Toch is het inrichten van een kledingwinkel of sportschool erg kostbaar en tijdrovend. Wij van Renderbureau hebben de perfecte oplossing voor het inrichten van jouw utiliteitsbouwproject. We kunnen met onze 3D rendering software een virtuele inrichting maken zoals jij dat voor ogen hebt. 

Door deze 3D ingerichte ruimtes te delen met de mogelijke klanten activeer je een gevoel bij hen. Dit zorgt ervoor dat potentiële kopers sneller een beslissing maken.

Winkel inrichten 3D

Zeker bij het presenteren van een winkelpand is het belangrijk om dit visueel in te richten. Belangstellenden voor de winkelbouw hebben bij het kopen een bepaald doel voor ogen. Bij het inrichten van de winkel kunnen we de doelen van de potentiële kopers gebruiken.  

Wij kunnen met een virtuele 3D inrichting van de winkel elk doel tot leven brengen. Zo zorg jij ervoor dat de potentiële kopers zich in kunnen leven in hun toekomstige handel.

Kantoor inrichten 3D

Voor het verkopen van een kantoorruimte wil je deze ook zo goed mogelijk inrichten. Een lege kantoorruimte verkoopt namelijk minder snel dan een volledig ingerichte werkplek. Wanneer de belangstellenden zien hoe de kantoorruimte kan worden ingericht, kunnen ze hier een voorstelling bij maken. 

Binnen de 3D inrichting van de kantoorruimte kunnen bijvoorbeeld bureaus, stoelen, kasten en ander meubilair getoond worden. Je kunt een foto van de ruimte naar de offerte configurator uploaden en wij doen de rest. We bespreken wel graag samen hoe jij het eindresultaat voor je ziet. Zo kunnen wij daarop inspelen.

Andere utiliteitsbouw ruimtes inrichten

Wij bij Renderbureau zijn niet alleen gespecialiseerd in het 3D inrichten van kantoren en winkels. Voor elke ruimte of kamer binnen jouw utiliteitsbouwproject kunnen wij een prachtige 3D indeling maken. 

Wil je de de inrichting van een sportschool tonen? Of van een school? Of misschien wel een volledig winkelcentrum? Wat voor ruimte jij ook wilt presenteren, wij vullen deze met het interieur zoals jij het wilt.

Behalve het inrichten van utiliteitsbouw ruimtes, doen we bij Renderbureau ook de 3D indeling van woningbouw. Ook bij het presenteren van woningen en de kamers ervan is een goede inrichting belangrijk. Wat voor 3D render je ook nodig hebt, je bent bij Renderbureau in goede handen.

Open gesprek
Hulp nodig?
Hoi! Ik ben Marius van Renderbureau. Hoe kan ik je helpen?