Interieur
Woningbouw

Foto-realistische inrichting
van elke ruimte

3D woning inrichten

Wanneer je een woning gaat verkopen is het inrichten van de ruimtes van groot belang. Bij het tonen van een lege ruimte vallen de kleinste gebreken snel op. Maar ook bij het presenteren van ruimtes met ongepaste meubels zullen de reacties minder positief zijn. Door het interieur 3D in te richten kun je ruimtes binnen een woning tot leven laten komen. 

Ga je een klein huis inrichten, een enkele kamer inrichten of een groot modern huis inrichten? Welk vastgoedobject jij ook wilt verkopen, wij helpen graag bij het virtueel inrichten van de kamers. Het digitaal presenteren van interieur helpt potentiële kopers namelijk een gevoel te krijgen bij een woning. 

3D kamer inrichten

Voor het verkopen van een woning worden de verschillende kamers goed in de schijnwerpers gezet. Het is daarom van belang om elke kamer zo goed mogelijk in te delen. Hierdoor krijgen kopers een goed idee hebben hoe ze de kamer zelf kunnen inrichten. Zeker bij het verkopen van een leeg huis werkt virtueel ingerichte kamers presenteren als een trein! 

Woonkamer inrichten 3D

Het 3D inrichten van een woonkamer is het plaatsen van meubilair in een foto van de kamer. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bank, stoelen, tv meubel, koffietafel, gordijnen, planten en ander meubilair. Bij Renderbureau kun je de woonkamer geheel virtueel laten indelen zoals jij dat wilt. Zo krijgen de potentiële kopers van jouw vastgoed een warm gevoel bij de woonkamer.

Slaapkamer inrichten 3D

Ook bij het 3D inrichten van de slaapkamer bepaal jij volledig hoe het eruit komt te zien. Een mooi opgemaakt bed, nachtkastjes, kledingkast, je kan het zo gek niet bedenken. Wij maken van jouw inrichting ideëen een fotorealistische 3D render. Zo zorg jij ervoor dat de geïnteresseerden nog enthousiaster worden van de woning die jij wilt verkopen.

Huis laten inrichten voor verkoop

Ga jij een huis verkopen en vindt je dat het interieur een upgrade moet krijgen? Wij van Renderbureau kunnen je daarbij helpen. Mogelijk haalt het huidige interieur niet het beste uit de ruimtes. Dat begrijpen wij maar al te goed. Je kunt bij ons, virtueel, een huis laten inrichten voor verkoop.

Hoe werkt het?

Voor het 3D inrichten van een huis hebben wij foto’s van de desbetreffende ruimtes nodig. Dit kunnen foto’s van lege ruimtes zijn, maar ook al gemeubileerde ruimtes. In het laatste geval kunnen wij het bestaande meubilair vervangen door het nieuwe gerenderde meubilair. In beide gevallen kun je een prachtig interieur verwachten. 

Je kunt de foto’s gemakkelijk uploaden in onze offerte configurator

Zodra je foto’s van de ruimtes upload kun je aangeven welke stijl het meubilair moet hebben. Hierbij kun je referentiefoto’s van het meubilair uploaden. Hoe uitgebreider en specifieker uitgelegd, hoe beter wij jou van dienst kunnen zijn. Door goed samen te overleggen kunnen wij een fotorealistische interieur render van het huis maken. 

Een 3D interieur inrichting van Renderbureau helpt kopers sneller en makkelijker een beslissing maken. De vooraf ingerichte ruimtes helpen bij het inzien van hoe bepaalde meubels in een ruimte staan. Het geeft inspiratie voor het zelf inrichten van de woning. Dit wekt enthousiasme op bij mogelijke kopers.

Ander vastgoedobject 3D inrichten?

Naast het virtueel indelen van woningbouw, maken we bij Renderbureau prachtige interieur inrichtingen van utiliteitsbouw. Wil jij je commerciële bouwproject verkopen? Is een ruimte voor een sportschool klaar? Maar is het lastig te verkopen omdat er geen fitnessapparatuur in staat? Dan kunnen wij jou helpen! Lees op de pagina over 3D utiliteitsbouw inrichten meer.

Open gesprek
Hulp nodig?
Hoi! Ik ben Marius van Renderbureau. Hoe kan ik je helpen?