3D plattegrond
utiliteitsbouw

Want soms moet je dingen even vanuit perspectief bekijken.

3D plattegrond utiliteitsbouw

Een 3D plattegrond geeft de indeling van vastgoed op een duidelijke en visueel aantrekkelijke manier weer. Het heeft hetzelfde doel als een 2D plattegrond maar gaat nog een stapje verder. 

Renderbureau toont met 3D plattegronden hoe utiliteitsbouwprojecten worden ingedeeld. Hierbij zijn opties om meubels en andere objecten in de 3D plattegrond te weergeven. Het presenteren van een 3D gerenderde plattegrond met passende objecten weergeeft een helder beeld van jouw utiliteitsbouw. Het laat niets aan de verbeelding over!

Ook voor woningbouw maken we bij Renderbureau uiterst gedetailleerde 3D plattegronden.

3D plattegrond kantoor

Utiliteitsbouw is een veelomvattende term en bevat onder andere de bouw van sportscholen, supermarkten, winkels en kantoren. Voor de presentatie van een nieuw kantoorpand is het belangrijk om de plattegrond duidelijk tonen. Bij een standaard 2D plattegrond kan het soms niet duidelijk zijn hoe meubels in een kantoorruimte passen. Met een 3D plattegrond van Renderbureau worden alle twijfels weggenomen. 

Met de 3D plattegronden van een kantoor demonstreer je hoe bureaus, stoelen, computerschermen, tafels en whiteboards binnen de ruimtes passen. Zo weten jouw potentiële klanten precies wat ze met het kantoor kunnen als ze het kopen. Ook bij een renovatie van een verouderd kantoor kun je de indeling van het gerenoveerde pand helder weergeven.

3D plattegrond overige utiliteitsgebouwen

Naast het renderen van 3D plattegronden van kantoren maken we bij Renderbureau ook gedetailleerde 3D tekeningen van andere vastgoedobjecten. Het is bij ieder project binnen de utiliteitsbouw van belang om een plattegrond aan te leveren. 

Bij een supermarkt is het goed om in te kunnen zien hoe de broodafdeling naast de versafdeling past. Voor een koper van een sportschool is het goed om te zien hoe verschillende fitnessapparaten op locatie passen. Met een 3D plattegrond breng je dit levendig in kaart. Potentiële kopers zullen door de 3D grondtekening het project nog beter begrijpen. 

Ook voor het presenteren van de lay-out van grotere projecten maken wij bij Renderbureau levendige 3D plattegronden. Onder een groter project verstaan wij een pand met meerdere verdiepingen met verschillende ruimtes. 

Een voorbeeld van een groter utiliteitsgebouw is een winkelcentrum. Een winkelcentrum bestaat uit verschillende winkelruimtes en publieke ruimtes. Daarnaast komt het steeds vaker voor dat winkelcentra uit verschillende verdiepingen bestaan. Zeker bij grote projecten zoals een winkelcentrum is het fijn om duidelijk het totale plaatje te zien. Hoe groot jouw utiliteitsbouwproject ook is, we helpen je graag bij het vertonen van de indeling door 3D plattegronden. Bij de offerte configurator kun je al je bestanden direct uploaden en kunnen wij direct aan de slag. Dat biedt pas echt perspectief.

Open gesprek
Hulp nodig?
Hoi! Ik ben Marius van Renderbureau. Hoe kan ik je helpen?