3D plattegrond
woning

Want soms moet je dingen even vanuit perspectief bekijken.

3D plattegrond woning

Bij het verkopen van een woning is het een vereiste om een plattegrond aan te leveren. De  plattegrond van een huis geeft namelijk inzicht in afmetingen van de verschillende ruimtes. Een 3D plattegrond van een woning gaat hierbij nog een stapje verder. Het weergeeft de layout van de woning vanuit een ander perspectief. 

Daarnaast kun je met een 3D gerenderde plattegrond mooi weergeven hoe bepaalde objecten binnen ruimtes geplaatst kunnen worden. Het laat als het ware zien hoe mooi jouw woningbouwproject is wanneer het compleet is.

3D plattegrond kamer

Een plattegrond van de kamers is voor velen erg belangrijk bij het kopen een woning. Het schetst een beeld bij potentiële kopers hoe een kamer gebruikt kan worden. De woningzoekenden kunnen hierdoor meer inzicht krijgen hoe ze de kamer kunnen inrichten. Met een plattegrond in 3D wordt dit inzicht nog helderder.

3D plattegrond slaapkamer

Door het tonen van een 3D plattegrond van de slaapkamer zien de kopers direct in hoe ze bijvoorbeeld het bed kunnen plaatsen. Daarnaast toon je met de render hoe lampen, een kledingkast, nachtkastjes en andere meubels in de kamer passen. De 3D gevisualiseerde plattegrond van Renderbureau geeft de slaapkamer een leven die jouw klanten overtuigen.

3D plattegrond woonkamer

Ook voor het maken van een plattegrond van de woonkamer ben je bij Renderbureau aan het juiste adres. De huiskamer is voor velen de belangrijkste kamer in een woning. Daarom is het van groot belang om deze ruimte zo goed mogelijk te weergeven met een 3D plattegrond. Hiermee toon je hoe groot de woonkamer is en hoe bijvoorbeeld de bank en televisie erin past. 

Ook presenteer je met een 3D plattegrond van de woonkamer een levendig beeld van hoe de ruimte eruit kan komen te zien.

3D plattegrond badkamer

Bij een een plattegrond van een woning hoort ook de lay-out van de badkamer. Renderbureau laat met een 3D plattegrond van de badkamer zien hoe de douche en eventueel bad erin past. Ook de wastafels zullen niet ontbreken bij de 3D gerenderde plattegrond van Renderbureau. Jouw klanten zullen perfect begrijpen hoe de benodigde elementen in de badkamer passen. 

3D plattegrond maken

Wanneer we bij Renderbureau beginnen bij het maken van een 3D plattegrond werken we graag zo nauw mogelijk met jou samen. Je kunt bij het zelf configureren van je offerte aangeven voor hoeveel bouwlagen er een 3D plattegrond nodig is. Ook voor utiliteitsbouw maken we bij Renderbureau prachtige 3D plattegronden.

Daarnaast willen we graag van je weten of er al een inrichtingsplan aanwezig is of dat je liever hebt dat wij de ruimtes decoreren. Ook kun je ervoor kiezen om een 3D plattegrond zonder meubels aangeleverd te krijgen. Hoe jij het ook voor je ziet, bij Renderbureau maken we een fotorealistische plattegrond van elke woning.

Open gesprek
Hulp nodig?
Hoi! Ik ben Marius van Renderbureau. Hoe kan ik je helpen?