Architectuur
visualisatie

Levensechte visualisaties
voor elk gebouw.

3D visualisatie architectuur

Het in beeld brengen van architectuur kan gedaan worden door 3D visualisatie, ook wel 3D rendering genoemd. Deze rendering van architectuur is het omzetten van bouwtekeningen in levensechte 3D afbeeldingen. De visualisaties kunnen gebruikt worden voor het tonen van opties bij projectontwikkeling maar ook bij vastgoedmarketing. Met adembenemende 3D impressies verkoop je onroerend goed sneller dan ooit tevoren.

Bij Renderbureau zijn we gespecialiseerd in het maken van levensechte 3D visualisaties in de woning- en utiliteitsbouw. We zijn trots op het leveren van afbeeldingen van hoge kwaliteit en  uitzonderlijke service aan onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers variëren van grote ontwikkelaars tot particuliere huiseigenaren.

3D visualisatie woningbouw

Met een 3D visualisatie van een woning kan tot in detail een huis worden gepresenteerd. Dit is belangrijk omdat niet iedereen zich goed kan voorstellen hoe een huis eruit komt te zien. Vaak zijn er alleen bouwtekeningen of plattegronden beschikbaar.

Met beperkte visuele informatie nemen mensen toch minder makkelijk een beslissing. Een gedetailleerde 3D render van een woning brengt een project pas echt tot leven. Dit helpt bij het maken van een beslissing.

3D visualisatie nieuwbouw

Wanneer je gaat starten met een nieuwbouwproject komen er een hoop dingen bij kijken. Daarbij hoort ook het verkopen van de nieuwbouwwoningen.

Voordat de bouw van start gaat kunnen er natuurlijk geen foto’s gemaakt worden. Om de woningen toch goed te kunnen verkopen kun je een prachtige 3D visualisatie laten maken. De visualisatie van het nieuwbouwproject geeft een fotorealistisch beeld en maakt indruk op de mogelijke kopers.

Efficiënt visualiseren

Het visualiseren van architectuur wordt elk jaar efficiënter en rendabeler. Hierdoor zijn er minder middelen en minder tijd nodig om hoogwaardige modellen te maken. Wij kunnen met een korte doorlooptijd een levensechte 3D impressie van woning maken.

3D visualisatie utiliteitsbouw

Naast woningbouw visualisaties kunnen we bij Renderbureau ook utiliteitsbouwprojecten tot leven brengen met 3D visualisaties. Denk bij utiliteitsbouw aan kantoorgebouwen, magazijnen, scholen, bibliotheken, winkelcentra, hotels, sportcomplexen en supermarkten. Zeker bij dit soort projecten weten we hoe belangrijk het is om dit goed te visualiseren.

Dankzij onze ervaren 3D artists en krachtige 3D visualisatie software kunnen we visualisaties van topkwaliteit te produceren. Klaar om af te drukken tegen een scherpe prijs!

De binnenkant visualiseren

Naast de 3D visualisatie van het exterieur kunnen we ook prachtige interieur visualisaties maken. Dit is bijvoorbeeld interessant als je de lay-out van een nieuw magazijn wilt testen op functionaliteit. Maar ook als je wilt weten hoe de meubels in je nieuwe kantoorruimte passen. Wij kunnen je gedetailleerde ruimtes laten zien alsof ze al bestaan.

Open gesprek
Hulp nodig?
Hoi! Ik ben Marius van Renderbureau. Hoe kan ik je helpen?